ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΧΡΗΣΙΜΕΣ-ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Σε αυτή τη σελίδα θα βρείτε χρήσιμες ιστοσελίδες στις οποίες μπορείτε να πλοηγηθείτε και να βρειτε ό, τι χρειάζεστε. Οι χρήσιμες ιστοσελίδες είναι ιστοσελίδες που έχουνε κάποια ποιότητα, έχουνε ποιοτικά και μοναδικά άρθρα και υψηλό domain authority για τις μηχανές αναζήτησης.

Στις μηχανές αναζήτησης προσμετρούνται όλοι οι σύνδεσμοι που δείχνουν προς ένα site με βάση πόσο σημαντικά και σχετικά με το περιεχόμενο της σελίδας είναι. Στις μηχανές αναζήτησης τα αμφίδρομα backlinks έχουν μικρότερη αξία ωστόσο, δίνουν αξία στις ιστοσελίδες που δείχνουν και τις αναβαθμίζουν. Κάντε στις παρακάτω ιστοσελίδες για να μάθετε γιατί αυτές οι σελίδες αξίζουν την προσοχή σας.

Η κατάταξη της ιστοσελίδας σας στη Google (SEO) επηρεάζεται από τον αριθμό των domain name και των ιστοσελίδων που συνδέονται με την δική σας ιστοσελίδα κάτι που λίγοι το λαμβάνουν σοβαρά υπόψη τους. Όσο μεγαλύτερος είναι αυτός ο αριθμός τόσο καλύτερα για τη δική σας ιστοσελίδα αφού θα ανέβει στα αποτελέσματα αναζήτησης και θα έχει μεγαλύτερη αναγνωσιμότητα από τις ανταγωνιστικές ιστοσελίδες.

Στα domain names μετράνε περισσότερο αυτά που έχουνε υψηλό domain authority. Τέτοια domain names είναι αυτά των Πανεπιστημίων σε καταλήξεις .ac, .uk, .edu, οι κυβερνητικοί φορείς σε καταλήξεις .gov, gov.gr και όλες οι ιστοσελίδες που λαμβάνονται σοβαρά υπόψη από τη Google.

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Οι εξωτερικοί σύνδεσμοι είναι υπερσυνδέσεις που δείχνουν (στοχεύουν) οποιονδήποτε τομέα εκτός από τον τομέα στον οποίο υπάρχει ο σύνδεσμος (πηγή). Σε απλούς όρους, εάν ένας άλλος ιστότοπος συνδέεται με εσάς, αυτός θεωρείται εξωτερικός σύνδεσμος προς τον ιστότοπό σας. Ομοίως, εάν συνδέεστε σε έναν άλλο ιστότοπο, αυτός θεωρείται επίσης εξωτερικός σύνδεσμος.

Ένας εξωτερικός σύνδεσμος είναι ένας σύνδεσμος που δείχνει έναν εξωτερικό τομέα

  1. Οι κορυφαίοι SEO πιστεύουν ότι οι εξωτερικοί σύνδεσμοι είναι η πιο σημαντική πηγή ισχύος κατάταξης.
  2. Οι εξωτερικοί σύνδεσμοι μεταβιβάζουν τα ίδια κεφάλαια συνδέσμου (ισχύς κατάταξης) διαφορετικά από τους εσωτερικούς συνδέσμους, επειδή οι μηχανές αναζήτησης τις θεωρούν ως ψήφους τρίτων.
  3. Οι κορυφαίοι SEO δεν πιστεύουν ότι το χαρακτηριστικό σύνδεσης “τίτλος” χρησιμοποιείται για σκοπούς κατάταξης.

Ποια η διαφορά εσωτερικής σύνδεσης έναντι της εξωτερικής σύνδεσης

Πολύ απλά, η εσωτερική σύνδεση πραγματοποιείται όταν ένας ιστότοπος συνδέεται με άλλες διευθύνσεις URL στον ίδιο ιστότοπο, ενώ η εξωτερική σύνδεση συμβαίνει όταν ένας ιστότοπος συνδέεται με διευθύνσεις URL σε διαφορετικό ιστότοπο. Με άλλα λόγια, οι εσωτερικοί σύνδεσμοι είναι όταν συνδέεστε με τις δικές σας σελίδες, ενώ οι εξωτερικοί σύνδεσμοι δείχνουν σελίδες σε άλλους τομείς.

Τι είναι οι εξωτερικοί σύνδεσμοι SEO;

Οι εξωτερικοί σύνδεσμοι SEO είναι εκείνοι οι εξωτερικοί σύνδεσμοι που περνούν σήματα SEO όπως το PageRank και το κείμενο meta description, το οποίο η Google χρησιμοποιεί για την κατάταξη σελίδων. Συνήθως, αυτοί είναι σύνδεσμοι χωρίς χαρακτηριστικό “nofollow”. Τούτου λεχθέντος, επειδή η Google αντιμετωπίζει πλέον τους nofollow συνδέσμους ως συμβουλές, σχεδόν οποιοσδήποτε εξωτερικός σύνδεσμος μπορεί ενδεχομένως να μεταβιβάζει τα ίδια κεφάλαια.

Πώς μπορώ να βρω εξωτερικούς συνδέσμους στον ιστότοπό μου;

Για να βρείτε εξωτερικούς συνδέσμους προς τον ιστότοπό σας, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα εργαλείο SEO όπως το Google Search Console ή το Explorer Link του Moz. Αυτά τα ευρετήρια μπορούν να σας δείξουν γνωστούς συνδέσμους προς τον ιστότοπό σας, μαζί με άλλες πληροφορίες, όπως το κείμενο meta description που χρησιμοποιείται.

Σε γενικές γραμμές, δεν χρειάζεστε άδεια για σύνδεση σε άλλο ιστότοπο. Ενώ υπάρχουν ορισμένες νομικές υποθέσεις και ειδικές απαιτήσεις σε ορισμένα μέρη του κόσμου, οι περισσότεροι webmasters είναι ελεύθεροι να συνδεθούν με οτιδήποτε θέλουν. Δείτε μερικές καλές και χρήσιμες ιστοσελίδες.

 

Shares
Call Now Button